MAGI MARTIN

Bordstrolleri

Bordstrolleri är den perfekta middagsunderhållningen där nya människor möts för första gången. Det ger dem något gemensamt att prata om, vilket bidrar till en mer avslappnad stämning. Bordstrolleri passar även väldigt bra på exempelvis svensexan eller födelsedagsfirandet, gärna i kombination med salongsmagi eller close-up trolleri.

Skräddarsy programmet efter ditt önskemål

Bordstrolleri bokas vanligen för cirka 2 timmar men vid förfrågan kan programmet skräddarsys efter kunds önskemål. Tala om för oss vilken typ av evenemang det är frågan om vid bokning så ser vi till att anpassa showen efter det.

Vid kombination med någon annan tjänst, som salongsmagi, close-up trolleri eller mingeltrolleri, kan längden på showerna variera lite. Det går dessutom alltid att förlänga eller kombinera en show med en annan. MagiMartin anpassar sig alltid efter kunden.

 

 

Bordstrolleri på både privata tillställningar och företagsevenemang

Det är väldigt vanligt att MagiMartin bordstrollar på restauranger, såväl på privata tillställningar som på företagsevenemang. Det är en härlig isbrytare som får sällskapet att slappna av och prata med varandra. Trolleriet kan ske mellan rätterna eller i väntan på att maten ska serveras – eller både och.

Vid ett större sällskap kan en kombination av flera tjänster passa bra. Är det frågan om exempelvis ett födelsedagsfirande kan det vara trevligt med salongsmagi tillsammans med bordstrolleri framför födelsedagsbarnet. Även vid större företagsevenemang kan en kombination av både show på scen och bordstrolleri passa bra.

Boka bordstrolleri i hela Sverige

MagiMartin finns främst tillgänglig i Småland och Östergötland, såväl som i de större städerna. Han kan dock ofta även bokas i övriga delar av landet vid förfrågan. För att ta reda på pris och mer detaljerad information om hur MagiMartins trolleritjänster är uppbyggda är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Kontakta mig

Boka MagiMartin och låt dina vänner eller kunder förundras över hur han gång på gång lyckas överraska dem med ett roligt trick!

"Det här är så sjukt bra, hur gör du?"