MAGI MARTIN

Salongsmagi

Vill du bjuda på magi för en större grupp passar MagiMartins salongsmagi helt perfekt. Här bjuds åskådarna på ett spännande scenframträdande som fungerar utmärkt såväl på bröllopet som på konferensen. Salongsmagi är en trevlig underhållningsmetod för pauserna på föreläsningen, och passar även bra som isbrytare på utbildningen.

En professionell show

När du bokar MagiMartin för trolleri på salong kan du räkna med en professionell show som självklart innehåller lite större rekvisita så att alla ska se. Salongsmagin pågår vanligtvis omkring 30 minuter och utförs hos kunden eller på önskad plats.

Under ett företagsevent kan trolleriet till exempel utföras på en konferensanläggning. På bröllopet eller festen kan magin utföras på restaurangen eller i festlokalen där festen hålls.

 

 

Kombinera salongsmagi med andra tjänster

Vid önskan kan salongsmagin kombineras med någon av de andra tjänsterna som MagiMartin erbjuder. Det är exempelvis vanligt att kombinera salongsmagi med bordstrolleri eller close-up trolleri. Speciellt då det är frågan om ett större sällskap. På en svensexa eller ett födelsedagsfirande kan du till exempel kombinera salongsmagi med bordstrolleri framför brudgummen eller födelsedagsbarnet. Det går lika bra att kombinera salongsmagin med mingeltrolleri, vilket passar bra för både stora och små sällskap.

Boka din magiska show i hela Sverige

MagiMartin är främst verksam i Östergötland och Småland, samt i de större städerna i landet. Det betyder dock inte att han inte kan trolla på andra platser. MagiMartin kan du boka överallt i Sverige. För att få reda på priset och ytterligare information om hur de olika showerna går till är du varmt välkommen att kontakta oss.

Tala om vilken typ av event du vill boka trollkarl till så anpassar vi tjänsten efter dina behov och önskemål. Vi har ett färdigt grundutbud, men det går alltid att lägga till tid eller kombinera olika tjänster tillsammans för att få till ett magiskt program som passar just dig och ditt sällskap!

 

Kontakta mig

Boka MagiMartin och låt dina vänner eller kunder förundras över hur han gång på gång lyckas överraska dem med ett roligt trick!

"Riktigt riktigt BRA"