magi martin

Mingeltrolleri

 

MagiMartin trollar direkt i händerna på åskådarna

Denna tjänst innebär att en trollkarl, i detta fall MagiMartin, trollar med enkel rekvisita direkt i händerna på åskådarna. Det tillåter dem att se de olika tricken på väldigt nära håll, vilket ofta är mycket uppskattat. Rekvisitan som används består bland annat av kort, mynt och gästernas egna saker. Detta är helt klart en rolig underhållningsform som passar de allra flesta tillställningarna.

Mingeltrolleri är utmärkt för större och mindre sällskap

Mingeltrolleri passar utmärkt både i mindre och större sällskap. Fokus ligger dock alltid på en mindre grupp åt gången för att kunna skapa den bästa upplevelsen. Det går utmärkt att kombinera tjänsten med någon annan tjänst som MagiMartin erbjuder. Det är till exempel mycket vanligt att kunder väljer att boka mingeltrolleri och salongsmagi till samma event.

Kombinera mingeltrolleri med andra tjänster

Du bokar vanligtvis mingeltrolleri för 2 timmar. Det går dock att anpassa tiden helt efter dina önskemål. I kombination med en eller flera andra trolleriformer kan tiden också ändras lite. Vanligt är att du bokar salongsmagi i 30 minuter tillsammans med mingeltrolleri i 2 timmar, alltså 2,5 timmar totalt. En mix av show på scen och bland gästerna är ofta en vinnande kombination.

Boka mingeltrolleri i hela Sverige

Du kan boka mingeltrolleri i princip var som helst. Det fungerar alldeles utmärkt såväl på konferensanläggningen där företagseventet arrangeras som på restaurangen där bröllopsfesten hålls. MagiMartin är framför allt verksam i Småland och Östergötland, men även i de större städerna samt runtom i landet. För pris och ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att ta kontakt så berättar vi mer.

Kontakta mig

Boka MagiMartin och låt dina vänner eller kunder förundras över hur han gång på gång lyckas överraska dem med ett roligt trick!

"Det här är så sjukt bra, hur gör du?"