MAGI MARTIN

Close-up Trolleri

Close-up trolleri är den rätta trolleritjänsten för dig som vill skapa en magisk stämning på festen. Denna underhållningsform passar utmärkt för mindre sällskap, då trollandet sker på mycket nära håll. Vill du göra 40-årsfesten eller någon annan tillställning lite extra festlig är close-up trolleri ett bra alternativ.

Passar såväl på privata tillställningar som företagsevent

Förutom att close-up trolleri passar bra på mindre privata tillställningar är det även ett passande alternativ för företagsevent som kick-offer. Att anlita en trollkarl är perfekt för att mjuka upp stämningen lite och få deltagarna engagerade. 

 

 

Kombinera close-up trolleri med andra tjänster

Close-up trolleri bokas vanligtvis för cirka 30 minuter, men kan självklart anpassas efter dina önskemål. Vill du kombinera det med en annan tjänst kan du göra det med mingel- eller bordstrolleri, beroende på hur stort sällskapet är samt vilken typ av event det är frågan om. Bordstrolleri passar utmärkt vid middagar, medan mingeltrolleri kan kombineras vid nästan alla typer av event.

Boka close-up trolleri i hela Sverige

MagiMartin kan du boka i princip vart som helst i Sverige. Främst verksam är han i Östergötland och Småland samt landets större städer, men vid förfrågan går det ofta även att ordna med shower på andra orter.

 

 

Skräddarsy din unika show

För mer information om tjänstens pris och innehåll är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer. Tala gärna om vilken typ av evenemang du planerar så är det lättare för oss att skräddarsy ett program som passar just dig och dina gäster. Oavsett om du planerar en svensexa eller en kick-off kan du boka MagiMartin, som trollar på alla typer av tillställningar.

Bjud gästerna på en oförglömlig magisk fest!

Close-up trolleri är en mycket uppskattad trolleriform där åskådarna får se tricken på väldigt nära håll. Det både engagerar och håller intresset och nyfikenheten uppe. Att boka en trollkarl, som MagiMartin, för close-up trolleri är perfekt om du vill bjuda dina gäster på en oförglömligt magisk fest!

Kontakta mig

Boka MagiMartin och låt dina vänner eller kunder förundras över hur han gång på gång lyckas överraska dem med ett roligt trick!

"Det här måste vi ha igen, det är så bra"